Plus50 Oy

Yrityksille

Kustannuspaineita, sesonkivaihteluita – yhtä aikaa tekemätöntä työtä, yhä vaativampia asiakkaita ja kiristyvä kilpailu. Kokeneita tekijöitä tarvitaan!

Lisätietoja:  Eero Neva 050-555 7053

Tekijä haussa?

Tarjoamme valmennusohjelmamme läpikäyneitä uudistuneita ammattilaisia erilaisiin työtehtäviin. Uudistuneen työminän myötä tarjoamme yrityksille motivoituneita työntekijöitä. He voivat siirtyä suoraan yritysten palvelukseen uudistuneen ammattikuvan avulla.

Toinen vaihtoehto on heidän palvelujensa käyttäminen osuuskunnan kautta. Valmennuksemme yksi kulmakivi on itsensä työllistäminen ja ns. kevytyrittäjyys. He pystyvät ottamaan työtehtävät joustavasti vastaan ja ovat yrityksen käytössä vain sen ajan mikä tarvitaan. Näin yritys välttää varsinaisen työsuhteen ja saa silti käyttöönsä tarvittavan ammattitaidon.

Palveluita yritysten sopeuttamistilanteisiin

Jos yrityksenne on ajautumassa tilanteeseen, jossa olette pakotettuja luopumaan kokeneista tekijöistänne, ottakaa meihin yhteyttä. Tarjoamme heille valmennusta joka mahdollistaa työuran tarkastelua ja kenties tarjoaa väylän uuden uran löytämiseen.

Tavoiteena on löytää työntekijöille uusia mahdollisuuksia toteuttaa haaveensa joita monella yli 50-vuotiaalla on. Rohkaisemme ihmisiä ottamaan reippaasti kenties epämiellyttävänkin tilanne haltuunsa ja löytämään työnilon uudelleen.