Plus50 Oy

Valmennusohjelma

Valmennusohjelmamme avulla sinun on mahdollista saada yksilöllisiä ratkaisuja persoonallisten ominaisuuksiesi ja toiveidesi pohjalta. Arvioimme eri ominaisuuksiasi ja niiden vaikutuksia aiempaan työuraasi ja tulevaisuuden mahdollisuuksiisi. Tutustumme persoonaasi erilaisilla arviointimenetelmillä ja autamme sinua löytämään erilaisia näkemyksiä, mahdollisuuksia ja kykyjä itsestäsi.

Valmennus tapahtuu pääosin ryhmätyönä, jolla pyritään kannustamaan kurssilaisia tiiviimpäänkin yhteistyöhön. Ohjelman aikana muut valmennettavat ja Plus50:n verkostot ovat aktiiviselle työnetsijälle ja itsensä työllistäjälle arvokas tuki.

Uuden työminäsi realistisia rekrymahdollisuuksia kartoitetaan yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Valmennuksen jatkoon sisällytetään työnhakutaitojen hiomista (cv, työhakemus, haastattelutilanteet, sosiaalinen media, digitaalinen profiili jne.) joko ryhmän tai valmentajien tuella, valintasi mukaan.

Yhtenä osana valmennusohjelmassamme on kannustus yrittäjyyteen ja itsensä työllistämiseen. Ohjelman tarkoituksena on laajentaa kuvaa yrittäjyydestä ja saattaa synnyttää kipinän yrittäjyyteen tai itsesi työllistämiseen.

Lisätietoja: Valmennuspäällikkö Tuula Aaltonen p: 045 675 6336