Plus50 Oy

Työosuuskunta Verkottaja

Uusia ajatuksia, uudenlaisia työtapoja, liikkuvan työn ja muuttuvien ammattien mahdollisuuksia. Näitä kaikkia Plus50 Oy:n perustama Osuuskunta Verkottaja pyrkii edistämään. Työnvälityksen lisäksi panostamme palvelujen käyttäjien ja jäsenten koulutukseen sekä verkostojen kehittämiseen.

Osk Verkottaja on avoin kaikille halukkaille, ei vaan +50 vuotiaille.

Voit hakea jäsenyyttä osuuskunnan sivuilta osuuskuntaverkottaja.fi. Siellä on myös lisää tietoa osuuskunnan toiminnasta. Osuusmaksu on 20 euroa ja sen saa takaisin jos eroaa osuuskunnasta.

Osuuskunta työntekijälle

Tulevaisuuden trendinä on oman työn luominen, yrittäjyys tulee olemaan yksi avain työllistyä. Osuuskunta tarjoaa mahdollisuuden  yksittäiselle henkilölle  harjoittaa ammattia tai hankki itselleen toimentulonsa. Hän voi olla freelancer, itsensä työllistäjä tai ns. kevytyrittäjä. Osuuskunnassa voi testata liikeideaansa ilman että toimii yrittäjänä.

Osuuskunta huolehtii palkanmaksusta ja työnantajamaksuista, sinä voit keskittyä työntekoon. Voit käyttää osuuskunnan palveluja vain palkanmaksuun tai sitten liittyä jäseneksi ja saada apua valmennuksen ja koulutuksen avulla. Verkostomme avulla voit löytää sinulle sopivia kumppaneita.

Osuuskunta yrityksille

Osuuskunta Verkottaja toimii aktiivisesti myös yritysten suuntaan. Rakennamme verkostoa jossa niin yritykset kuin tekijätkin kohtaavat. Yrityksillä saattaa olla kausivaihtelusta johtuvaa tarvetta saada ylimääräistä työvoimaa ja siihen tarpeeseen Verkottajan on tarkoitus tarjota motivoituneita tekijöitä.

Uskomme siihen että yrityksilla on halua saada työntekijöitä joustavasti. Monet työsuhteet alkavat kokeilun jälkeen, tähän antaa hyvän mahdollisuuden Osuuskunta Verkottajan toimintamalli. Monissa projektiluonteisissa hankkeissa on tarvetta pitkäksikin ajoiksi kokeneille asiantuntijoille.

Lisätietoja Toimitusjohtaja Eero Neva p. 050-555 7053